Wij gaan door!

Gepubliceerd op: 10-05-2021

De maand april was een maand met vallen en opstaan. Waar een hele hoop mensen via De Vos Werkt een leuke baan hebben gevonden, heeft De Vos Werkt in de maand april even stil gestaan door een zogenoemde 'bug in het systeem'. Een uit de hand gelopen 1 april grap? Dat is aan de betrokkenen om over te beslissen!

Samen met Recruitnow en Recruitment backoffice waren wij een samenwerking gestart om nog meer werkgevers en werknemers met elkaar in contact te brengen. Wellicht heeft ook u ervaren in de maand april dat het niet mogelijk was om online te solliciteren bij De Vos Werkt. In de periode van 1 april tot 22 april hebben sollicitanten geen -of een vreemde automatisch gegenereerde mail ontvangen vanuit onze toenmalige samenwerkingspartner Recruitnow. Wellicht ook u, als sollicitant, kreeg een bevestiging vanuit info@orangecube.recruitment.nl en zag in de handtekening referenties staan naar Walt Disney en Orangecube Recruitment. Dit was buiten onze weten om en bleek voor onze samenwerkingspartner zeer lastig om binnen die 22 dagen op te lossen.

Onze excuses voor het ongemak dat u als sollicitant hebt ervaren. Wij hebben besloten om de samenwerking alleen met Recruitment Backoffice door te zetten. Uit onze ervaring is gebleken dat automatiseren niet op alle vlaktes werkt. Met dank aan websitebouwer 'Infused' en software bedrijf 'Dinkelworks' zijn wij sinds 1 mei weer zeer goed online bereikbaar. We hebben deze maand een hoop sollicitanten mogen verwelkomen en in contact mogen brengen met werkgevers. Bent u de volgende?

Belt u voor vragen op het gebied van werk en personeel naar De Vos Werkt. Wij sluiten niks en niemand uit, want zó werkt het!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!