Pssst.. Wist je al?

Pssst.. Wist je al?

Ons uitgangspunt is om jou te helpen aan een vaste baan. Wij omringen ons met opdrachtgevers die op zoek zijn naar personeel voor in vaste dienst. "....lees verder"

Wij gaan door!

Waar een hele hoop mensen via De Vos Werkt een leuke baan hebben gevonden, heeft De Vos Werkt in de maand april even stil gestaan door een zogenoemde 'bug in het systeem'. Een uit de hand gelopen 1 april grap? Dat is aan de betrokkenen om over te beslissen!

Interessante ontwikkelingen!

Wij willen je graag nog beter kunnen helpen! Vanaf deze maand nemen wij een nieuw software in gebruik. In samenwerking met RecruitNow en Recruitment Backoffice kunnen we met de nieuwe software nog beter de link leggen tussen werkgever en werknemer.  Belangrijk is dat de wensen op het gebied van werk met elkaar overeenkomen. Wij kijken verder dan alleen de vaardigheden. Benieuwd naar de werkgevers waar we je aan kunnen koppelen? Wij zijn dagelijks bereikbaar om de mogelijkheden met je te bespreken!

Vernieuwde website

Introductie Samen met Infused heeft de Vos Werkt de handen in een geslagen om de vindbaarheid van De Vos Werkt online te verbeteren. Wij streven altijd naar een dienstverlening met voor alle betrokken partijen het beste resultaat. Door voor kandidaten en werkgevers meer mogelijkheden te creëren, vergroten wij de kans op het succesvol koppelen van de persoonlijke doelen van de kandidaat met de bedrijfsmatige doelen van de werkgever. Heb je hier vragen over? Heb je wensen op het gebied van werk dat je graag met een onafhankelijke partij wil bespreken? Neem dan contact met ons op!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!